Актьорът Явор Бахаров беше арестуван навръх националния празник 3-и март за побой, пише ексклузивно „Телеграф“. Новината беше потвърдена от МВР. През нощта в неделя той разиграл екшън в центъра на София. Гонил и скубал бивше гадже по ул. „Фритьоф Нансен“, а случаен минувач се впуснал да я спасява.

Това провокирало актьора и той му налетял. През нощта Мафиотът от „Под прикритие“ се развихрил около 2 ч след полунощ в неделя. Младо момче с немски паспорт и инициали П.П. минало случайно по булеварда и като видяло агресията над девойката, се намесило решително да я спасява. Това довбесило брата на Захари Бахаров и той започнал да млати младежа.

„Не искам да коментирам, не искам да ми пишете името“, заяви вчера пред медията уплашеното момче.

Докато актьорът го налагал покрай тях минала патрулка. Ченгетата видели боя и спрели, за да разтърват двамата. В този момент момичето избягало и самоличността и не е установена в хода разследването. Когато униформените поискали личната карта на Бахаров, той се хвърлил с юмруци и върху тях. След като бил озаптен, го откарали в ареста на 1 РПУ. Обискът показал, че не носел лична карта. Не бил тестван и за алкохол и наркотици. Набързо Актьорът беше докаран вчера под конвой в Софийския районен съд, видя „Телеграф“. Той беше осъден по бързата процедура по Указа за борба с дребното хулиганство. Магистратите му дадоха 9 месеца пробация, а той през цялото време се извинявал за постъпката си. В късния следобед със специализирани я автомобил на Охрана на съдебната власт, звездата от „Стъклен дом“ бе докарана в Националната следствена служба заедно с още няколко арестанти. Къдрокосия левент изчака около час да му върнат личните вещи и с бодра стъпка се заъти към портала на „Г.М Димитров“. Придружаваше го дежурния

Придружаваше го дежурния по охрана, който му пожела всичко най-хубаво. С широка усмивка на лицето Явор подмяташе сакчето си и се запъти към метрото, тъй като никой не го чакаше. 33-годишният актьор не за първи път се сблъсква с правосъдието. През 2011 г. беше арестуван за притежание на дрога.