На любовен воаяж с гаджето при древните маи отпътува вдовицата на Емил Шарков.

Милена Шаркова дни наред се радва на екзотичните дестинации в далечно Мексико в компанията на своя любим Лъчезар Петров. Бизнесменът, който е основател на сочената за най-голяма компания за почистване в България, е до моделката от близо две години.

Както „България Днес“ разкри през миналата година, Милена и Лъчезар са заедно от края на ноември 2017-а и вече не крият любовта си от хорските очи. Съпругата на застреляния при спецакция в Лясковец командос откри отново любовта в лицето на симпатичния бизнесмен. Той също има деца, но е разделен, твърдят запознати. След като искрата между тях пламнала, двамата си дали малко време, за да могат без притеснения и угризения да покажат чувствата си наяве.

Оттогава двамата са почти неразделни и обикалят света заедно. След като пътуваха до Холандия и до мечтани зимни курорти в Европа, Милена и Лъчезар се впуснаха в любовно приключение в Мексико. Двамата посетиха най-известните забележителности в курортната държава. Те не пропуснаха да видят отблизо Чичен Ица – политическия и културен център на маите, както и „Кладенецът на смъртта“, в който е живял Юм Чаак – богът на дъжда и влагата. Влюбените се насладиха и на Тулум – градче от епохата на маите, от което са останали запазени каменни руини и до днес.

Двамата се показаха публично на виенския благотворителен бал миналия февруари в столицата. Двамата изкараха и романтична почивка в Тайланд, където яздиха слонове и тигри. Близките до Милена и Лъчезар са категорични, че влюбените изглеждат чудесно заедно и заслужават да са щастливи след житейските си перипетии.