Милена Шаркова, Кристин Илиева и Рени подкрепиха благотворителната инициатива, на която бе посветено празненството. Snow leopard е проект, посветен на спасяването на изчезващия животински вид.

Вили и отдадения й екип посрещнаха гостите с атрактивни коктейли, забъркани от чаровни миксолози. В тях главен герой бе спиртната напитка, чието производство има за цел събиране на средства за спасяването на застрашения от изчезване бял леопард. Валери Петровски и Анатоли Врайков поднесоха колоритен микс, вариация на класическите скоч и сода и водка-тоник. Изисканото 12 годишно уиски Macallan и примиум водка Snow leopard бяха предоставени от Кока-Кола Хеленик Ботлинг Къмпани. В традиционния коктейл присъства опушено шотландско уиски в комбинация от домашен сироп от бъз, прясно изцеден сок от лимон и сода, а примиум водката изкусно миксираха с домашен сироп от круша и ароматен тоник.
Сред гостите, уважили откриването бяха бизнес-дамите Елена Криситано, Славка Занева, Мая Косева, адвокат Биляна Тончева, българската желязна лейди Нели Беширова, певицата Поли Паскова, младата изпълнителка Цвети Радойчева, Боряна Баташова, полковник Красимир Занев в компанията на Христина Василева, десетки стилисти, партньори и клиенти. Неотлъчно да домакина на събитието бе и организатора на партито – съпругът на Вили – Тони Тодоров.

Новият салон Магама официално отвори врати, а най-любопитен за присъстващите бе Cocktail Color bar, в който ще бъде разработено специално цветово меню, в което ще се предлагат коктейли и напитки, съответстващи на избрания от клиентите цвят за коса.
След 30 години в бизнеса на красотата салон Магама се премести на нов адрес, където ще посреща клиенти в собствена сграда. На ул. „Дамян Груев” 46 се намира триетажната постройка, където пространство намират всички услуги и дейности, които Вили развива. Специално място е предвидено за посетителите с натоварено работно ежедневие, в което жонглират между грижата за себе си и бизнеса си.

„Нека това място е благословено от Бог и всички, които идват тук да се чувстват великолепно, обгрижени, красиви и щастливи.” – бяха първите думи, с които Вили Боршукова приветства гостите. „Нашата цел е всеки клиент, който си тръгва от салона да бъде усмихнат, доволен и обслужен без компромиси.“ – сподели с вълнение майстор-коафьорът и основен двигател в работата и иновативната дейност на салона. Тя е въплъщение на понятието „Магама“, означаващо „две стъпки напред“.


Интериорът на салона е решен в светли тонове, подбрани от самата Вили Боршукова. С избора на сградата тя слага началото на нов етап от развитието на дейността си. Удължителите на Great Lengths и перуките имат свои помещения. Академия Kadiffe ще посреща професионалистите в отделна зала, а фризьорските услуги са разположени в уюта на осветен от естествена светлина салон. Специално място е отделила за работата в Асоциация за превенция на рака „Промени живота си сега”. Асоциацията работи целогодишно за каузата, като всеки има възможност да помогне с каквото може, набиране на средства за лечение, повишаване на здравната култура и информираност на населението, както и популяризиране провеждането на редовни профилактични прегледи. Подкрепа оказват и лекари в различни области, онколози, гинеколози, мамолози, специалисти вътрешни болести, дерматолози и др.


Удължаване на коса, микроблейдинг, грим, козметика, фризьорство, перуки, перманентен грим, маникюр, медицински педикюр, ботокс, удължаване на мигли, козметика и много други познати на клиентите на Магама услуги, традиционно ще се предлагат в новото пространство на салона.
С пищна заря бе отбелязано откриването на новата сграда.