Известният и хитов диджей Дамян направи първото по рода си онлайн парти.

Предвид затегнатите мерки в страната и всички затворените заведения и клубове, той измисли нов начин за забавление на всички купонджии, които се оказаха съвестни граждани и стриктно спазват карантината. 

Дамян показа, че нищо не е в състояние да го откаже от работата му. Нагледно доказа, че когато човек обича професията си, той може да я практикува навсякъде.

Забавлният диджей пусна първото по рода си „Лукс корона парти“, където със свой колега забавляваха всички онлайн зрителите. Нетрадиционният купон бързо придоби популярност и на линия се включиха хиляди зрители от цялата страна.

Имаше и музикални поздрави за всички, които оставиха коментари под видеото. А вместо салфетки, Дамян размяташе тоалетна хартия, която през последните дни се оказа голям дефицит в родните супермаркети.

Хората пред телефоните и компютрите пък споделяха снимки от дома си с чаша алкохол в ръка. По този начин Дамян успя да събере на едно място хиляди изолирани българи, които са зажаднели за нощен живот.

Още тази вечер в 19,30 часа той ще се включи отново с втора част от представлението си и смята да го прави всеки ден до отмяната на карантината.