Дени Калинов не спира да създава нови песни напук на коронакризата. Собственикът на едни от най-популярните нощни клубове в страната пусна ново парче във видео канала си в youtube. Песента носи заглавието „След теб“.

И този път Дени Калинов остава верен на стила на предишните си песни. Споделя, че залага на характерното звучене на чистия попфолк, защото е убеден, че почитателите на тази музика изпитват носталгия именно по тези мелодии.

Въпреки трудностите в бизнеса, породени от пандемията, Дени и екипът му ще продължат да творят. „След теб“ е приета изключително радушно от последователите на Калинов в социалните мрежи и музикални канали, където трупа завиден брой гледания.

„Страхотен проект! Браво на Дени Калинов! С всяка следваща песен вдига нивото на продукцията си!“, „Дени браво, страхотен глас и клип, само напред, поздрав от Русия“, са само малка част от коментарите в you tube.

Припомняме, че Дени Калинов създаде няколко песни, които се превърнаха в хитове за броени часове. Сред тях са „Не е за тези тази“ със Сашо Роман, „Българи юнаци“ със специалното участие на Анелия, „Липсвам ли ти?“, „Скитнице“ и др.

 

Последвайте #DeniKalinov​ тук:

Instagram : https://bit.ly/2NuO5Nv

Facebook : https://bit.ly/37zPhWL

Spotify: https://spoti.fi/3cGMgaq

Deezer https://bit.ly/3tt2QjQ

AppleMusic https://apple.co/2MoHELx