Доктор Айлин Шеф – докторът, който помогна на толкова много хора! „Кожата е нашата визитна картичка“ – може би много от вас са чували този цитат, той е на доктор Айлин Шеф, която е дерматолог. Тя е автор и съавтор на над 40 научни публикации в български и международни специализирани научни списания и сборници, има множество участия в национални и международни конгреси и обучения като лектор и демонстратор. Доктор Айлин Шеф е изключителен професионалист и отличен диагностик.

Ако се замислите, този цитат е самата реалност, защото нашата кожа е първото, което виждат другите при запознанство. Чистата и поддържана кожа прави страхотно впечатление, тя придава самочувствие, увереност, както и показва отлично здравословното състояние. Кога е нужно да посещаваме дерматолог? Всяка една възраст е подходяща за посещение при професионалист, дори децата е хубаво да ходят на консултация веднъж на 6 месеца, а също така и при съмнение за кожен проблем или при ясен такъв. Недейте да отлагате днешното посещение за утре, защото намалявате времето за реакция и разрешаване на кожния ви проблем. Приемете посещението при дерматолог като при всеки друг лекар. Всеки човек е уникален сам по себе си и кожата му е различна, точно затова при проблем с нея трябва да потърсим специалист, който да ни направи консултация и да ни даде професионални съвети как да почистваме кожата си и да се грижим за нея. Това е от изключително значение за нашето здраве.

Затова се нуждаем от дерматолог, на когото можем спокойно да споделим проблемите си и при когото да се чувстваме в сигурни ръце. Много хора не осъзнават нуждата от това да потърсят доктор, който да им помогне. По-лесно им е да крият проблема и да използват козметика, която са видели, че друг използва и препоръчва. Това е грешно! Отнасяйте се добре към кожата си, за да бъдете здрави. Истината е, че с течение на времето проблемите с кожата могат да станат много по-сериозни и необратими. Хубаво е веднъж на всеки 6 месеца да се посещава дерматолог. Кожата може да каже много за нашето здраве и тя дава индикации при различни заболявания – както кожни, така и венерически. Именно тук в помощ може да бъде специалист с доказан опит и много познания. Специалист, който с годините е натрупал много опит, при това не само в България, а и в Испания, Австрия, Франция, Великобритания. Доктор Шеф е била съосновател и ръководител на сектора по лазерна дерматология към Катедрата по дерматология и венерология при Военномедицинска академия в София . Ние горещо препоръчваме услугите на доктор Айлин Шеф. Това е една прекрасна жена, която намира индивидуален подход към всеки пациент и дава съвети, които помагат и дават резултати.