Като главен лекар за България и Европа на Skin Professional Dead Sea Cosmetic, д-р Полина Паньова превърна една мечта в реалност.

Красивата лекарска  подари цялостно лечение на проблемна и акнеична кожа на младо момиче, което страда от тежка степен на акне от 15 годишна.  Всички процедури, както и професионални продукти за домашна грижа и лечението д-р Паньова е предоставила безплатно. Междувременно младата докторка връчи вече и първите сертификати след професионално обучение на специалисти в естетичната сфера. Носителката на престижната световна титла „Мисис Трансконтинентал 2019”, като водещ специалист в Естетичната медицина готви и книга, която ще представи през 2020г. в Маями, Флорида.

Д- р Полина Паньова – доктор по дерматология, ендокринология и специалист по контурна пластика е главният лекар на „Skin Professional Bulgaria“ за България и Европа.

„Моята задача като главен лекар е да  обучавам лекари, козметици и пластични хирурзи  да изберат най-доброто за своите пациенти и как да работят с продуктите. Предстоят много семинари и курсове, на които ще преподавам на тези специалисти“, споделя д-р Паньова.

Освен това тя има приемни часове за консултации или индивидуално обучение.

Желаещите да се запишат могат да го направят в офисите на Skin Professional в София и Варна и на телефони:  +359 2 4444 217 +359/ 88 544 4421 +359 52 788 888. Местата са ограничени.

Д-р Полина Паньова има впечатляваща професионална биография. Завършила е медицина с медал и пълно отличие Виницкия национален медицински университет „Николай Пирогов“ в Украйна. Завършва клинична ординатура, ендокринология и специализира дерматология. Специализирала е пластична хирургия всяко лято, в продължение на пет години, в Никозия Кипър.

Около името на Полина Паньова се заговори и през лятото на 2019г., когато тя грабна титлата „Мисис Трансконтинентал“ в престижия  международен конкурс, който се проведе в Атланта, щата Джорджия.