Атрактивната 12-а  надпревара за титлата Мисис Баба и за първи път Мистър Дядо  се проведе в бална зала Монтесито при спазена дистанция, мерки за сигурност и достатъчно дезинфектанти.

За първи път в историята на този конкурс  журито определи победителите по изпратени документи и събеседване по телефона .

„Това е положението…. Съобразяваме се със ситуацията, но не нарушаваме традицията да коронясаме победителките. И за първи път си имаме и Мистър Дядо“, каза продуцентът на конкурса Меги Савова.

По време на конкурса беше направен търг в полза на Асоциация за подкрепа на децата. А талантливите малчугани Ивайла Мацина и Елица Узунова  изнесоха мини концерт пред подбраната публика. Гостите се насладиха на прекрасното вино на Mega Spileo – едно от най-награждаваните марки вина със златни медали от световните изложения. Първите сведения за винарната в едноименния гръцки манастир датират от 1550 година. А по традиция афтърпартито беше в клуб  Eleven-най-доброто място за забавление в София

Водещи на събитието бяха – Елизабет Методиева и актьорът Ники Сотиров. Победителите получиха подаръци от Refan, Dony Cosmetics  и Mega Spileo.

Журито в състав Даниела  Цветанова,Дони  Василева,Капка  Амзина,Силвия  Домозетскa, Гергана Апостолова, Маги Ранкова,Христина Герасимова, Иван  Рупчин , Мариана Маринова, Нели Пандилова  избра следните победители:

 Мисис Баба 2021- Диана Петрова

„За мен е огромна чест  да нося титлата Мисис Баба 2021. Короната е тежка  и ме задължава  да я нося с достойнство  и отговорност  пред нашите деца, защото децата  са нашата протегната  ръка в бъдещето. Те са нашата светлина, продължение на красотата и добротата от нашите сърца! Ще посветя усилията си и на децата с талант от международния конкурс “Васко Абаджиев” за млади цигулари за прославата на талантливите деца от милата ни и прекрасна родина България

 Първа подгласничка –Румяна Карапетрова –по професия преводач.

 

 Мистър Дядо – първият носител на титлата е Иво Танев

„До сега бях дядо само на моята  внучка Алина! Вече  съм официално титулован с титлата  Мистър Дядо, но по-скоро съм разказвач  на истории от истинския живот, истории, които съм разказал в моята книга “Урок за мъже “

Снимки : Качество,дизайн и точност