На 19 октомври в столичния Планет Клуб се проведе „Знаменитост на България 2018“.

На уникалното по рода си светско събитие бяха отличени най-заслужилите знаменитости в различни категории. Ивел Йорданов спечели престижната награда „Модел на 2018“. Прелестната Мисис България Глоуб 2007 Мариана Маринова имаше честта да му връчи статуетката под бурните аплодисменти на публиката.

24-годишният красавец напълно заслужава отличието си. Той е спортист и много известен модел не само в България, но и зад граница. Има редици награди от конкурси за красота, сред които второ място на „Мистър София 2015“ и трето място на международния „Future Fashion Face World 2016“. Участва в модни ревюта на най-известните български и чуждестранни марки. Снима се в реклами и клипове на най-актуалните ни изпълнители. Освен това Ивел е лице на най-добрата хранителна добавка на пазара MYB / SELECTED BY MODELS, както и на най-известния фитнес на територията на страната ,,Pulse Fitness”.

След като покори модния свят, сега той е решил да се отдаде на другата си страст – актьорското майсторство, и затова наскоро се снима в чуждестранна суперпродукция, която предстои да завладее екрана. А на сцената в Планет Клуб Ивел показа не само красивото си лице, но и доброто си сърце. На провелия се благотворителен търг с любими вещи на наградените знаменитости Ивел дари огромен плюшен мечок. Той сподели, че този мечок е с голяма сантиментална стойност, но е готов да се раздели с него в името на благотворителната кауза на фондация „Искам бебе“.