Както писахме миналата седмица, известен баровец осъмна без поръчковото си „БМВ“ за четвърт милион. Говори се, че виновен за раздялата със скъпата му играчка е небезизвестния Росен Лашов- Сливата.  Приятели на Росен твърдят, че се е покрил вдън земя, след като си навлякъл гнева на неподходящия човек, пише alarma.bg

Не е тайна, че официално Росен Сливата стопанисва  „автосервиз“, през който минават и авточасти втора употреба с неясен произход. В ъндърграунд средите се говори, че докато в смутните времена на прехода е крадял коли, които след откуп връщал на собствениците им, сега Сливата се е преквалифицирал и бръмчи само на сигурно. При него можеш да си поръчаш автомобила на мечтите си- модел, цвят, конски сили. Запознати с бизнеса му твърдят, че приема всякакви поръчки, доставя  всичко и не връща никого. Близки до Росен твърдят, че напоследък получавал сериозни предупреждения от голяма застрахователна компания, които заради сръчните му ръце са на минус от няколко милиона.
Росен е проходил в бизнеса покрай контактите си с вносителите по онова време на Ратола и Санг Йонг, когато е бил обслужващ сервиз на Ратола и ползвал базата им. Хората бързо се усетили, че цялото това движение на коли с тъмни стъкла и брадати физиономии вътре не е на добре и побързали да се отърват от него.

Оттогава датира и приятелството му с бивш шеф на Столичната дирекция на вътрешните работи, на когото подарил сребрист джип Ратола. Привидно сделката била облечена в договор за лизинг, но лизинга услужливо се плащал от Росен. Данни относно бизнес- отношенията им, както и името на началника със съмнителна репутация се пазят в редакцията ни и могат да се предоставят на органите, проверяващи случая. Росен не спирал да се хвали, че докато си плащал, „онзи човек“ му пазел гърба, нямал ядове и бизнеса му процъфтявал. Не без участието на Росен и Началника на СДВР столичният държавен СОТ161 се е обзавел с нови патрулки Санг Йонг Тиволи. Камъчето на раздора в отношенията между двамата се оказала екзотичната Биляна. Неколкратно Росен бил принуден да изпраща „подаръци“ на Началника по жена си. Говори се, че Биби успешно изпълнила заръките на Росен, нещо повече- сродила го с Началника, правейки ги баджанаци. Познати до бившето семейство шушукат, че Росен имал съмнения дали не отглежда чуждо дете. Кой е намазал от цялата история и на колко стана е тъкала шавливата Биляна, не се знае. Факт е обаче, че бизнеса на Росен е пред фалит, а горд собственик на фирмата му за автомобили рент-а-кар и автосервиза е Биби. Дали развива дейност тази фирма и има ли въобще автомобили, които да дава под наем, прибира ли ДДС от несъщуствуващи сделки, са все въпроси, които ще изясняват служителите на НАП,  а ние сме готови да съдействаме на компетентните органи с цялата информация, с която разполагаме.

Говори се, че Биляна е умна жена и държи на една ръка и стария мераклия, който покрива всичките й воаяжи по екзотични дестинации.

За разлика от пробивната си жена, напоследък Лашов здравата го е закъсал. Имал си проблеми с недоволни „клиенти“- прибирал комисионни за „поръчки“, които не може да изпълни.