Новата носителка на „Лейди България Вселена“ грабна титлата въпреки тежко възпаление на окото, което получила ден преди финала.

„В деня на конкурса се събудих с подуто и почти затворено око, беше ми излязъл ечемик. Суеверна съм и смятам, че хванах „лоши очи“ на репетицията предишния ден“, разказа Карина Атанасова, която отвя конкуренцията и грабна голямата награда.

 

Новата Лейди България Вселена спечели правото да представи България на световен финал и награден фонд от 3000 лв., предоставен от международна болница за обща и естетична медицина Оптимед  . Карина е родом от Стара Загора, но живее в Пловдив от години, завършила е “Кетъринг и туризъм“, а в момента работи върху своя собствена марка за дрехи и учи Мода.

“Щастлива съм , че спечелих тази титла, сега тя ще ме мотивира още повече да вървя напред” сподели след събитието новата Мис!

 

Конкурсът беше посветен на България,  а красавиците дефилираха в традиционни български народни носии, предоставени от ансамбъл „Гайтан“, дизайнерски етно рокли на Елена Христова. В последното дефиле момичетата представиха хореография, облечени с вечерни тоалети на Киара  в цветовете на българския трибагреник.

 

Социалната кауза на конкурса се казва “Красотата на България“, “Имаме желание да популяризираме красиви и по- малко познати кътчета в България, ще използваме платформата на Лейди България за това! Сподели Организаторката на събитието Мариана Маринова !