Красивата надпревара за титлата Лейди  България се проведе за 14-а поредна година  в бална зала Монтесито при спазена дистанция, мерки за сигурност и достатъчно дезинфектанти.

„Записвам си в историята, че съм успяла да организирам конкурс в условия на пандемия, социална, икономическа и културна криза. Благодаря на всички момичета – любителки на силните усещания, които не се отказаха и се “биха” докрай. Благодаря и на онези, които помогнаха това да се случи!“, написа в профила си във Фейсбук Мариана Маринова, дясната ръка на продуцента на конкурса Меги Савова.

Всяка жена заслужава и трябва да бъде истинска лейди – независима, успяла и вярваща в себе си, и се оказа, че много българки са такива. За участие във финала бяха избрани 10 представителки на различни професии  от над 100 претендентки за титлата.

Дамите, които дефилираха са свободни, независими и успели жени, които искат да изградят собствена кариера и финансова стабилност. Те знаят какво са постигнали и към какво се стремят.

Конкурсът се проведе в три тура. В първия финалистките дефилираха с коктейлни рокли на бутик Резерве.

Във втория етап момичетата представиха себе си и отговаряха на въпроси от журито в тоалетите на Creative.bg

Третото дефиле по традиция беше в официалните тоалети на Kiara Fashion в лицето на Гергана Апостолова

Както винаги, Лейди България подкрепя благотворителна кауза.

По време на конкурса беше направен търг в полза на Асоциация за подкрепа на децата. А талантливите малчугани изнесоха мини концерт пред подбраната публика.Прическите бяха дело на стилист –коафьора Маги Ранкова,а гримът на топ гримьорката Христина Герасимова .Гостите се насладиха на прекрасното вино на Mega Spileo- едно от най- награждаваните марки вина със златни медали от световните изложения.Първите сведения за винарната в едноименият гръцки манастир датират от 1550 година. А по традиция афтърпартито беше в клуб  Eleven -най-доброто място за забавление в София

Водещи на събитието бяха носителката на титлата „Лейди България“ – Елизабет Методиева и актьорът Ники Сотиров.

Победителите получиха подаръци от Refan , Mega Spileo,  Boom Swimwear ,Dony Cosmetics, Creative.bg

 

Журито в състав Даниела  Цветанова,Дони  Василева,Капка  Амзина,Силвия  Домозетскa,Гергана Апостолова,Маги Ранкова,Христина Герасимова,Иван  Рупчин,Мариана Маринова,Нели Пандилова  избра победителките като за първи път решаващо значение за класирането имаше и e-vote :

* Lady Bulgaria Universe – Александрина Йорданова   от град София.

Собственик на школа по етикет за млади дами, Отдадена е  на мечтата си да създава по-красив свят за всяко подрастващо момиче.

В свободното си време обича да ходи на йога и да пише статии на различни теми. Статии на Алекс са публикувани в много интернет и печатни български издания.

 

* Lady Bulgaria World – Светослава Апостолова  от София . Завършила е финансов мениджмънт  и магистърска степен – „Кино, щоубизнес и финанси“В момента регистрира своя козметична марка и козметичен  продукт по лична формула. Освен това пише книга – наръчник за поддръжка на красотата и младостта. През свободното си време обича да чете книги. „Развивайки се в своето ново начинание и започвайки свой бизнес искам да, подпомогна домовете за деца без родители на територията на град София,както и няколко семейства с минималлни възможности в района на Северозападна България, които живеят в тежки условия.”

 

*Lady Bulgaria Europe – Михаела Тошинова от град София  се занимава  с Мода професионално. Михаела  учи Бизнес и предприемачество и работи във Фитнес. Обича да спортува  в свободното си време.

*Lady Bulgaria E-Vote –  Кристън Драгоманска от Пазарджик. Кристън е пример за младо амбициозно, работещо момиче. Само на 18 години вече е част от семейния бизнес. който включва- ресторант с над 350 места. Управлява агенция за сватбена  украса. И  ръководи верига мебелни магазини. След няколко дни  тази година и предстои да завърши училище. Ще продължи образованието си в Нов Български Университет специалност- вътрешен и външен интериорен дизайн! Мотото на Кристън: Без амбиция е невъзможно да се изкачиш на върха, а без ъкъл и способности е невъзможно да се задържиш там.

 

* Първа подгласничка Lady Bulgaria – София Цветкова от София  в момента е студент в УНСС специалност Международни отношение. Работи на летището. Обича да пътува, когато има свободно време и да се забавлява с приятели. Иска да се занимава с политика, когато завърши образованието си.

* Втора подгласничка Lady Bulgaria- Станимира Йоцова  от град Пазарджик. „В момента съм студентка 3 курс и изучавам Бизнес икономика. В свободното си време много обичам да се снимам и да плувам”

 

Организатор на събитието Мисис България Мариана Маринова

Продуцент и собственик на марката „Lady Bulgaria“ е Меги Савова.

 

Снимки : Качество ,дизайн и  точност