Марина Цветанова, на 27 години от гр.София. Майка е на дъщеричка на 7 години. Владее перфектно английски и испански език. Завършва специалност телевизионна журналистика в СУ “Св.Климент Охридски”. Скоро след това започва кариера като акаунт мениджър корпоративни клиенти в един от мобилните оператори. Междувременно се изявява успешно като дефилиращ модел. Оценява и обича стилното, красивото и изисканото, като черпи вдъхновение от българския и световен моден елит. От октомври миналата година е избрана и коронясана за Мисис България Worldwide 2019. От тогава до момента, Мисис България се включва в над 15 благотворителни инициативи. Опитът й в модния свят и управленските й умения, я подтикват към създаването на своя собствена марка италиански дрехи, която да е лесно достъпна за всяка българска жена.

В края на 2018г. се ражда и сайтът www.rinaldi.bg. Марина признава, че началото е било изключително трудно и стартира самостоятелния си бизнес с почти нулев първоначален капитал. Започва да внася дамски дрехи от Италия ежеседмично. Към днешна дата- година и половина по-късно във фирмата й работят десетки сътрудници, а артикулите, които се предлагат онлайн на българския пазар, са над 1200, като продължават да сe увеличават. Залага на качество и интересен дизайн на дрехите в комбинация с изключително достъпни цени. Амбицията й обаче не стига дотук.

В края на миналата година създава своя собствена модна линия заедно с дизайнера Милена Петрова. Първата им колекция бе представена на модно ревю в края на миналата година по време на традиционния за столицата форум Sofia Green Fashion Days. На събитието е присъствал кастинг директор от Италия, който харесва Марина като модел и дизайнер и отправя покана да участва в Седмицата на модата в Италия през февруари 2020. Там беше представена дизайнерската колекция на бранда, а Марина Цветанова се включи в няколко ревюта на известни италиански дизайнери. Сайтът бързо набира популярност и скоро след създаването си, редица лица от българския шоубизнес започват да се доверяват на марката. “Онлайн търговията с дамски дрехи в България е пазарът с най-голяма конкуренция и се гордея, че започнахме все по- достойно и категорично да присъстваме в него. Ако искате и вие да ни се доверите, посетете нашия сайт www.rinaldi.bg – Защото да си стилна е винаги модерно!”, споделя Марина.