Самопровъзгласилият се за „гримьор на звездите“ Ивайло Колев яко издъни своята приятелка Жанета Осипова. Преди дни плеймейтката пусна мухата, че е била бита във фризьорския салон на Вили Боршукова. Дори публикува снимка от медицинското, което са й издали.

Колев, момче с нежна душа и по-особена сексуална ориентация обаче, разпространи чат с Осипова, от който става, че побоят е инсценировка. Пред свои близки Колев разказвал, че Жанета си прави евтин пиар, за да си вдигне цената в тези трудни за момичетата на повикване времена.

На редакционния мейл на HotArena, получиха скрийншот  от въпросния чат между Колев и плеймейтаката, от който става ясно, че жадната за слава Жанетка лъже и то нагло. Бившата метреса на Христо Сираков е изпратила на Ивайло снимки на насинените си крака, а той й пише:  „Едва ли тия синини са от това“. „Не много ясно“, отвръща тя. Ивайло й отговаря, говорейки за себе си в женски род: „И аз съм ги правила тия номера с Радослав“. Осипова отвръща: „Инсценирах всичко, ама знаеш как“.

Малко след „инцидента“, потърпевшата Вили Боршукова разпространи видео от охранителните камери в салона си, от което ясно се вижда, че не само не е имало бой, а няма дори физическо докосване. Осипова отишла да върне продукт и да го замени с друг, но е получила отказ. Това е цялата история в едно изречение.

От записа се вижда, че Боршукова отваря вратата на салона, Осипова влиза. Двете само разговарят и в крайна сметка Жанета си тръгва.Клипът е съпроводен от видеообръщение на натопената Боршукова: ‚Долнопробни лъжи на самозвани порнозвезди са факт! Внимавайте, пазете се от скалъпени номера“.

Боршукова вече е задействала адвокатите си да заведат иск за клевета и уронване на престижа срещу Осипова.Много от родните ВИП-аджийки у нас защитиха Боршукова. Сред тях се открояват имената на Цеци Красимирова и Ива Екимова.