„Мисис България – Европа“ Анна Стефанова се превърна в същинска машина за сладки изкушения по празниците. Третата по красота омъжена дама в Европа се похвали, че е изработила над 4000 бонбона и шоколад, като в това число не влизат красивите коледни бисквитки. За всичко това миската е използвала над 30 килограма първокласен белгийски шоколад.

От профила й във фейсбук греят ръчно изработени произведения на сладкарското изкуство. В начало красавицата започнала на шега да запълва свободното си време, майсторейки сладки изкушения. По-късно се записала на курс, който да й помогне да усъвършенства уменията си. Днес Анна споделя, че е изключително щастлива от постигнатото. Цялата красота, която Стефанова твори с двете си ръце може да бъде видяна страницата й Anna’s Chocolates.

Отминалата 2018 година бе забележителна за Анна Стефанова. През септември тя стана трета подгласничка в конкурса „Мисис Европа“, който се проведе в Гибралтар. На церемония по раздаване на годишните награди Best Brand Awards Bulgaria, нейната марка Anna’s Chocolates, бе отличена в категория „Храни“.