От известно време третата по красота омъжена дама в Европа Анна Стефанова поддържа стройната си фигура само с LPG процедури. Миската се е доверила на специалистите от Студио за здраво тяло Body T@lk. Студиото разполага с 2 от най-новите апарати на LPG: Апарати LPG : CELLU M6 INTEGRAL & CELLU M6 ENDERMOLAB.

Апаратите са от най-новото поколение апарати на LPG и предоставят най-модерните Lipomassage и Endermolift техники за прецизна работа и резултати за лице и тяло.

LPG е френски марка апаратура, изцяло насочена към красотата и здравето на човека. Използваната техника е механична, неинвазивна, безвредна, 100% натурална.

Анна Стефанова разкрива какъв е резултатът от LPG масажа:

При LPG масажа мазнините се освобождават по-лесно, фигурата видимо е по-оформена, излишните натрупвания ги няма, особено тези от които винаги сте искали да се отървете. Увеличава се  разграждането на мазнини с 70%.

В студио за здраво тяло Body T@lk можете да намерите LPG масаж за премахване на целулит, премахване на корем, премахване на бричове, стягане на кожата след раждане. LPG масаж за проблемни зони – корем, паласки, брич, ханш, колена – без целулит, без излишни натрупвания, по-стегната кожа.

LPG масажът спомага за стягането на кожата след раждане като активира фибробластите и се усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки, което тонизира и стяга кожата. Ето защо LPG масажа е ефективен за премахване на корема след раждане.

LPG масажът ще реши проблемите с излишни мазнини само на едно място. Ще се погрижи за излишните мазнини независимо от здравословния си начин на живот. LPG процедурата премахва корема, който имате въпреки коремните преси които правите.

Въпреки перфектния здравословен начин на живот, обаче, процесът на натрупване на мазнини се увеличава с времето. За това дори и най-известните световни звезди използват LPG за премахване на целулита и мазнините.

Лесно е: колкото повече процедури правите, толкова по-добре ще се чувствате – и толкова повече ще си личи!