От известно време третата по красота омъжена дама в Европа глези кожата си с козметика от Тайван.

Анна се е доверила на  Fethiann –  тайванска марка козметика, произведена по молекулярна технология, а суровините използвани за направата на продуктите им са с доказан благоприятен ефект върху кожата.

Сапуните на Fethiann съдържат само натурални масла (кокосово масло, зехтин, масло от мишелия алба и др.), в тях няма пенители или други добавки.

Всеки сапун Fethiann се предлага със специална мрежичка за разпенване, с чиято помощ получавате много пяна с малко количество сапун. Това удължава живота на продуктите, а получената пяна е изключително мека и плътна.

С пяната може да почиствате както лицето така и кожата на тялото. Някои от сапуните са подходящи и за къпане на деца. Освен това с кремообразната пяна успешно може да почиствате грим и е страхотен заместител на продуктите за бръснене.

„Сапунът, който избрах за моята кожа е с екстракт от Нийм – растение което се използва за лечение и облекчаване симптомите при акне. Откакто го ползвам, кожата ми е много мека, няма раздразнения и зачервявания“, споделя Анна Стефанов и допълва, че Fethiann е козметика, която ще задоволи всеки каприз на вашата кожа.