„Мисис България Земя 2018“ Роксана Кирилова бе отличена с приза „Business and Fashion Woman“ на бляскава церемония по раздаване на третите годишни награди „Business & Fashion Awards“.

Наградите се раздават на най-успешните личности, фирми и брандове за 2018-а година, както в бизнес сферата, така и в модата, като целта на организаторите е по този начин да поощрят развитието на бизнеса в България.

„За мен тази награда е много лична, защото усилията които полагам за себе си и за външния си вид, както и в професионалната сфера са оценени. Трудно е , разбира се да бъда това, което съм, но определено си заслужава след такъв приз.  Жената е израз на индивидуалност, елегантност, стил и професионализъм и винаги ще вървя в тази посока, показвайки и доказвайки качествата на „Силната жена““, споделя Роксана Кирилова, която блестеше във fashion рокля на дизайнера Стоян Радичев.

Мисис България работи в сферата на застрахователният бизнес у нас вече 10 години, като застрахователен агент. Тя има три висши образования в сферата на икономиката – „Счетоводство и контрол“ , „Застраховане“ и „Социален мениджмънт“.

Като майка на 8-годишен син, работеща жена и носителка на титлата „Мисис България“, Роксана подкрепя няколко благотворителни каузи.

Във Фондация” Мечта за дете”- подпомага двойки с реппродуктивни проблеми.  Операция “Плюшено мече”, в помощ на деца, които растат в домове, далеч от майчина любов и за дечица в неравностойно положение. Суверенен Орден на Свети Йоан,Рицари на Малта-чиято цел е да разпространява принципите на хуманност и благородство чрез различни благотворителни кампании. Каузата на сдружение ”Вярвам в теб” срещу домашното насилието над жени и на работното място и международната благотворителна кампания #OneVoice, която също е свързана с тази кауза.

Роксана Кирилова е член е на Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“.