яна средкова

На 20 ноември, в навечерието на деня на християнското семейство, в столичния хотел “Маринела“ се проведе Благотворителния Коледен бал в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми под патронажа на „Мисис България Свят 2018“ Яна Средкова.

Яна и фондация „Мечта за дете“ събраха над 200 гости, които подкрепиха благородната кауза. Със събраните средства три семейства ще сбъднат мечтата си за своя рожба. Те получиха чекове, връчени им лично от председателката на фондация „Мечта за дете“ Ивелина Рускова.

Сред гостите на бала бяха адв. Биляна Тончева, Мирела Ненчова, Ева Шарлопова, Андре Токев и съпругата му Мария, Меги Савова, Дони Чачева, Елена Караколева, Виктория Кесаровска, Славка Занева, Евелина Макрис, Анета Паскалева, Петрана Берисот, представители на клиника  Аджибадем, евродепутати, министри, лекари, адвокати,  популярни лица от бизнеса и светския елит, пожелали да подпомогнат благородното начинание на „Мисис България Свят 2018“ Яна Средкова. Силвия и Теди Кацарови зарадваха гостите със своите изпълнения. Певиците за втори път се включват безвъзмездно в благотворителната кауза.

 

Всички присъстващи с удоволствие и отворени сърца се включиха в благотворителния търг и участваха в набиране на така нужните средства в помощ на нуждаещи се семейства.

 

Вече три години от живота си, Средкова е посветила на благородната инициатива да помага на семейства да сбъдната мечтата си за свое дете. Това не е първа подобна кампания за Средкова. Зад гърба си миската има още две инициативи, посветени на двойките с репродуктивни проблеми. Една от тях вече се е увенчала с успех и  първото бебе заченато с помощта на Яна и Фондация „Мечта за дете“ – Калоян радва своите родители.

 

Яна Средкова е омъжена, има три деца и мечтае за още едно. Тя развива успешен бизнес със със здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене. Собственик е на ресторант Green Bsket.