На 15 декември „Мисис България” Яна Средкова организира поредното благотворително събитие. То е под надслов “Подари вечеря на възрастен човек в нужда” и ще се проведе от 11.30 часа в столичния ресторант „Фаборже”.

Тази година Яна Средкова е решила да разчупи клишетата и кани всички свои приятели на брънч, по време на който ще се проведе базар, а със събраните средства Яна ще осигури хранителни продукти за възрастни двойки в селата около София. Очаква се в базара участие да вземат известни личности от политическия и бизнес елит.

„Решихме тази година коледният базар да премине под формата на брънч. Освен да дарят средства, хората ще могат да се срещнат, да поговорят в неформална обстановка. Най-голямата изненада е за малките ни гости! За тях Дядо Коледа е приготвил много подаръци и изненади”, разкрива Мисис България.

От години Яна Средкова се е посветила на каузата да помага на семейства с репродуктивни проблеми. Зад гърба си тя има множество благотворителни кампании за набиране на средства, за да сбъдне най-съкровената мечта за всяко семейство – да има собствена рожба.  Яна  е омъжена, има три деца. Тя развива успешен бизнес със  здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене. Собственик е на ресторант Green Bаsket.

Носителка е на титлите „Мисис България Свят 2018”, „Мисис Европейски съюз 2019“ и на редица престижни отличия, сред които „Бизнесдама на годината“, „Мис Бизнес на високи токчета“ и др.