София Паскалева първа у нас въвежда революционна система за възстановяване на еластичността и здравината на косата. В студиото си за красота „Hair Studio BgBeauty by Sofia Paskaleva“ миската предлага различни анти-ейдж терапии, като въвежда за първи път в България ботокс за коса.

Най-новото луксозно преживяване, което миската  предлага на своите клиенти е терапия е с екстракт от чисто злато и черен хайвер. За това се похвали самата София, публикувайки снимки на перфектно изглеждащата й коса.

„Истинската грижа за косата не е оформянето на прическата, а дълбокото и пълноценно възстановяване на косъма.

Заради влиянието на околната среда, хормоналните промени и третирането на косата, косъмът остарява, губи блясъка и еластичността си, става чуплив.

Затова е важно на косата също да се прилагат анти-ейдж терапии. Обикновено се провеждат в салон, а любимата ми терапия е с екстракт от чисто злато и черен хайвер – много луксозно изживяване.

Тази, която предлагам аз на клиентките си, е с трайност над 3 седмици. Премахва чупливостта, косата става гладка и плътна, като на истинска Мисис на красотата“, споделя София Паскалева.

Името на красавицата гръмна покрай конкурса „Мисис България“, където освен короната „Мисис България Top of World 2018“ отнесе още една корона и три ленти (Famous, Best Style и наградата на дизайнерката на ръчни бижута – Мария Йончева).