„Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева вае фигура с много спорт и драконовски хранителен режим

„Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева е запален фен на тренировките по  канго джъмпс. Това стана ясно от клип, който красавица сподели на страницата си във Фейсбук. На него тя е запечатала малка част от ежедневните си тренировки в залата.

София се запалила по този спорт преди няколко години и днес не пропуска ден, в който да не се „разпише“ в залата.

„Всяка тренировка е огромно удоволствие. Освен физическия тонус, който  канго джъмс ми дава, ме зарежда и емоционално. Понякога тренирам по два пъти на ден – като наркотик е! Ефектът в сравнение с фитнеса е в пъти по-добър, но всеки трябва да опита и да се убеди сам“, казва София.

Да си започнем деня с усмивка😂

Публикувахте от Sofia Paskaleva в Четвъртък, 20 декември 2018 г.

За режима си на хранене миската споделя, че от години е изключила въглехидратите. Много рядко си позволява супа, пица, спагети. Менюто й включва плодове, салати, месо, морски дарове. И в това не прави никакви компромиси.

Името на София Паскаллева  гръмна покрай конкурса „Мисис България“, където освен короната „Мисис България Top of World 2018“ отнесе още една корона и три ленти.

София е омъжена, има две деца. Управлява туристическа агенция и салон за красота, в който скоро представи нова за България услуга – ботокс за коса.