анна и яна

„Мисис България Свят 2018“  Яна Средкова и „Мисис България – Европа“ Анна Стефанова, която стана трета подгласничка в конкурса „Мисис Европа“, се похвалиха с общо начинание.

Двете красавици споделиха на страниците си в социалните мрежи, че организират съботно-неделна работилничка за малчугани. Дамите са амбицирани да запознаят малките си гости с тайната на шоколада, като им предоставят възможността сами да приготвят вкусни десерти. Двете дами поясняват, че срещите ще са тематично насочени, като ще наблягат на здравословните храни и начин на хранене. Продукцията на малките майстори ще е и в безглутенов вариант.

Скъпи приятели,

Ние Анна Стефанова и Яна Средкова каним Вас и вашите деца на специална детска работилничка в събота и неделя от 11 до 12.30 ч. (10.11 и 11.11) в жк. Изток, ул. Николай Хайтов No. 3 а  (Green Bsket), за да потопим малчуганите в света на шоколада.

Работилничката ще се провежда всяка събота и неделя , a децата ще имат възможността да приготвят с наша помощ различни вкусни и забавни десерти. Предстоящите уикенди ще бъдат тематични за малчуганите и техните родители, които ще могат да вземат участие или изпият своето кафе с приятели при нас. Групите са от 5 до 12 деца.  Цена 25 лв на участник (с 10лв. за второ дете включено детско сокче и кроасан, кафе или капучино за родителя). Записването става на телефони 0895 600922 и 0888 791555, пишат миските.

Анна Стефанова – Третата по красота в Европа омъжена дама създава истински произведения на изкуството от шоколад. В начало започнала на шега да запълва свободното си време, майсторейки сладки изкушения. По-късно се записала на курс, който да й помогне да усъвършенства уменията си. Днес Анна споделя, че е изключително щастлива от постигнатото.

„Мисис България Свят 2018“  Яна Средкова се занимава с безглутеново и клетъчно хранене.  Развива успешен бизнес със здравословни храни – ресторант Green Bsket. „За нас здравословното хранене е само стъпка към по-добър живот, в забързаното ни ежедневие“, споделя философията на своето начинание Яна.