тамара

Една от най-скандалните носителки на короната „Мис България“ избяга от родината. Тамара Георгиева, която е по-одумвана заради носа, а не заради красотата, забегна в топла Барселона

В каталунската столица живее половинката на миската Стивън Роуз и тя решава да се премести при него. Тамара се сърди за подигравките на всички за носа й и не ще и да чуе за България. Дори след като си клъцна малко нослето, гаврите с миската не спряха. Щом приключи всички ангажименти в родината, Тамара стегна целия си багаж и се премести в Барселона. Миската от няколко седмици дели един покрив с милионерския наследник Стивън, който е син на дизайнерката Катя Роуз. Младежът учи в Испания и също като половинката си не ще и да чуе за България. Преди да се установи за постоянно в Барселона, Тамара през няколко седмици кръстосва разстоянието между София и каталунската столица, пише „България Днес“.

На Стивън не му допада да е разделен за дълго с гаджето. Той поставил ултиматум на Тамара, че трябва да се пренесе при него или с връзката им е свършено, тъй като разстоянието е огромно. Тамара не се куми много и веднага се пренася в Испания. Пред близки Мис България дори споделя, че скоро очаква предложение за брак. Двамата със Стивън са заедно от няколко години и се очаква всеки момент младежът да предприеме следващата крачка. Майката на Стивън – Катя, е изключително близка с Тамара и също подканва сина си, че му е време да се обвърже по-сериозно. Още повече че двамата вече делят един покрив.