Най-новата светска клюка забърка поп-фолк певицата Лина с младия й колега Радослав Узунов в любовна афера. От няколко дни колаборацията им озаглавена “Въздухът ти спира” се върти в ефира на телевизия “Планета” и в онлайн канала на медията и предизвиква истински фурор.

Това е вторият съвместен проект на Неделина и Радослав, който е фючъринг в проекта на звездата. Красивата миска създаде свой лейбъл за млади изпълнители  LM Production (Lina Music Production), а младият Радослав е първият изпълнител в компанията на амбициозната мацка.

Слуховете носят, че младокът бил влюбен и буквално обсебен от сексапилната си шефка. Близки на звездата споделят, че Узунов губел ума и дума щом попаднел в компанията на красавицата. Това ясно личи и от кадрите в клипа към „Въздухът ти спира“ – скрити погледи, искри в очите му.

Текстът на песента е дело на Неделина Цанева  – Лина и сякаш илюстрира чувствата на влюбения в нея младок .

Дали Лина ще отговори на чувствата на колегата си, или няма да иска да смесва служебните си отношения с лични, предстои да разберем.

От скорошните сторита на горещата Лина в Инстаграм става ясно, че певицата често посещава офиса на „Пайнер“. Феновете й подозират, че не е изключено скоро любимката им да стане част от музикалния гигант, имайки предвид, че парчето „Въздухът ти спира“ се завъртя именно в ефира на телевизията.