С помощта на втория мъж на Ирена Милянкова – Никола, холивудската звезда Линдиз Лоън си купи гръцки остров

Самята тя потвърди за това в шоуто на Джими Фалън. „По всяка вероятност ще имам остров, но трябва да се върна и да преговарям още. Поне едно нещо в живота ми е наред“, разкри 32-годипната хубавица, писа „България Днес“.

Компанията на Никола и Ирена били първите предложили на актрисата мястото в Гърция. Лоън вече има предприемачески инициативи там, а през май миналата година отвори хотелски комплекс на остров Миконос, след това в Родос и дори го нарече „Лоън Бийч Хаус Родос“.

Звездата смята да промотира бизнеса си в Миконос и чрез МТВ риалити, което ще се фокусира върху него съвсем скоро.

Става въпрос за моя собствен плажен курорт“, обясни тя. Актрисата добави, че за бизнеса я консултират американски експерти и хора, работили дълго време в областта.

Освен на Линдзи мечтата за тази година на семейство Чолакови е да привлекат и Джони Деп да си вземе още един имот.

Не искам да се хваля, но имаме доста успехи в продажбата на луксозни имоти“, сподели от своя страна Никола Чолаков, който от години се занимава с продажбата на екзотични и трудно продаваеми имоти в чужбина. Самата Ирена напусна модния бизнес и започна да помага на съпруга си в продажбата. За миналата година тя дори взе награда на фирмата им за най-бързо проспериращ служител, а малко преди това роди шестото си дете с татко Никола Чолаков.