наталия гуркова
„Крайно време е да ми се случи нещо хубаво. В момента съм заредена с положителна енергия и гледам единствено към бъдещето”. Това споделя Наталия Гуркова по повод новите си проекти.

Мис България за първи път се изявява пред медиите след смъртта на съпруга си Джордже Михалевич, който бе убит в ЮАР миналата година. Наталия отказва да говори за трагедията, а за да разсее мислите си от нея се е посветила на ново предизвикателство–прави предаване за известните и популярните.

Проектът ще се казва „Те са” и стартира през февруари. Това е първият ангажимент, който Наталия поема, след като погреба голямата си любов на 6 октомври миналата година.

Месеци наред тя бе в неизвестност и отказваше да вижда, когото и да е. В момента Гуркова живее в България с двете им деца и няма никакво намерение да се връща в ЮАР.  Наталия смята да се изявява като светски журналист и ще прави интервюта с успели българи.

„Работила съм със Стилиян през годините. Снимала съм се в нечия филм „Дервишите–мистиците на Изтока”. След това заминах за чужбина, но поддържахме контакт. Сега дойде моментът да направим тази поредица и да вложа цялата си енергия в нея. Надявам се да се получи”, споделя миската, пише „България днес”.

Месеци след убийството на съпруга й, няма задържани. Няма и подробности за следствието и неговия ход. Само спекулации.

Свидетели разказват, че Джордже е застрелян в колата си от двама стрелци на мотор. Бизнесменът прави опит да избяга, като тръгва внезапно, но припада в автомобила и умира.

Журналистката Манди Уейнер твърди, че убийството е дело на сръбски клан в Йоханесбург. По-късно разследващите потвърждават, че бизнесменът е застрелян заради бизнеса си с диаманти.

Михалевич е поръчан от източноевропейска държава. Не мога да ви кажа коя, защото не е в интерес на следствието”, споделя Чад Томас, следовател от дирекцията за икономически престъпления от Йоханесбург.

Той разкрива, че работата по случая продължава, но задържани няма.