От няколко дни Маги Халваджиян и семейството му са част от екзотична романтика, релаксирайки активно под жарките слънчеви лъчи на Абу Даби и Малдивите.

Островната държава от години е любима дестинация за популярната арменска фамилия, в която всички са почитатели на атрактивната визия и нестандартните решения в облеклото.

Поредното потвърждение за това е един от последните фотоси, който продуцентът публикува в социалната мрежа. На снимката той е със съпругата си Кремена, снахата Александра и доста порасналият си внук Еди, за когото наскоро ви споделихме любопитна подробност.

Зад фотообектива със сигурност е синът на Маги – Бебо Халваджиян, който по традиция прави най-колоритните фотоси на именитата си фамилия.

Заради еднаквите си облекла обаче, Кремена и Александра Халваджиян предизвикаха истинска суматоха. Коментарите в социалните мрежи заваляха един след друг.

„Коя е жената и коя снахата”, попита Маги негова почитателка. И действително, на въпросния кадър двете са буквално… като две капки вода! Вероятно със закачлив намек за предстоящия нов сезон на култовото шоу „Като две капки вода”, който се очаква да стартира в ефира на Нова тв съвсем скоро.