Ето го и така дълго чаканото лято! Трескавата подготовка и приповдигнато настроение са ни обхванали изцяло. Но колкото и добри да сме в организирането на пътешествието на финала остават да се съберат багажа и все нещо може да си купим в последния момент! 

Докато се разхождате по магазините да изберете новия си бански и аксесоари за плажа, чудите се с какво и как да ги комбинирате, не забравяйте да се погрижите за вашата коса!
Днес ви предлагаме няколко модерни и красиви плажни визии, с които идеално да се впишете в морската обстановка!

Плитки на обем плитки за обем

Няма момент, в който този вид и прическа да не е актуален за плажа! Косата прибрана на няколко плитки по главата или пък водопад от популярните туистъри! А какво по-хубаво да включите и малко цвят! Все пак на моерто всичко е по-ярко, по-силно, по-красиво!

Може да изберете цветовете да преливат от два до цели четири или пък цветовете на дъгата! За целта ние от салон Магама изработваме така наречените плитки с канекалон. Това е материалът, от който се изплитат и се получават тези впечатляващи цветове и визии! Освен нужния комфорт през летните жеги това е наистина впечатляваща визия, която неизменно остава за дълго в съзнанието на околните! Освен това така прибрана косата по-трудно се замърсява, а вредите от слънчевите лъчи и морската сол са сведени до миниму.

Освен вида на плитките, които могат да бъдат от огромни тип “боксьорски” до най-фино изплетени такива, може да направите шарка, която е изключително атрактивна. Когато добавите и любимото си розово или пурпурно вашата прическа става новият ви моден аксесоар за лятото!

Цветни пера

Когато става въпрос за модерна плажна визия всяка дама иска да изпъкне с нещо различно! Повечето пъти косите прибрани със скрънчи за коса под разкошна шапка закриват по-голямата част от косата. Но това може да се промени.

Разкрасяваме вашата коса всеки път щом се докоснем до нея! Не забравяйте, че за да е винаги красива косата, трябва да полагате необходимите грижи и през лятната си отпуска.

Добре хидратирана и предпазена от увреждането на слънчевите лъчи вашата коса ще запази цвета си за по-дълго време и ще продължава да е с ослепителен блясък 24/7.

Обръщаме внимание специално за русокоските, които са особено уязвими през летния период от прекомерно изсушаване на косата или загуба на блясък и яркост, предизвикани от хлора в басейните и повече солена вода.

Нанасяйте предпазващи продукти преди да отидете на плаж. Маската за коса на Great Lengths  оформя защитен слой на косата от въздействието на свободните радикали усилвайки собствените й защитни функции. Дълбоко хидратира косата, като възстановява вътрешната структура и я изпълва с енергия.

Честото измиване на косата също може да наруши нейната структура и да предизвика повече накъсване или сухи краища. За целта не забравяйте да нанасяте подхранващи олиа за коса.
Едни от най предпочитаните това лято са маслата с Арган или Макадамия на професионалната марка за грижа за косата #Kadiffe.
Освен приятен аромат, който ще има вашата коса, тя отново ще заблести с уникалния си цвят и съвършена мекота!

Вижте повече за продукта >>> https://bit.ly/Argan-oil-Kadiffe-

Ние сме на всяка крачка в грижата за красотата на вашата коса!
Посетете ни в салона ни на морето – гр. Черноморец, комплекс Flores Gardan, Victoria SPA, 0879900770

Или в София, ул. Дамян Груев 46, 0898777740
Magama-shop.com

magama.org