Привет дами с изкусително красиви руси коси и на вас, които искате да имате такива. Колко от вас са мечтали да имат определен рус нюанс и никога не са го постигали или пътят до него е труден, след няколко неуспешни процедури, косата ви е била изгорена и буквално от красивата ви преди това коса няма и спомен!

Е мили дами днес ще ви разкажем кое и как да направите, за да нямате никакви разочарования! Разглеждайки различни предложения в нета вероятно сте попадали на много атрактивни и уникално красиви коси, в бледо розово, пепеливо русо, или божествено преливане от тъмни към светли нюанси. Когато си харесате определен цвят направете предварителна консултация с фризьор!

Когато става въпрос за трансформация на коста от тъмни цветове към руси такива популярния балеаж, а вече и фолиаж са желаните от дамите техники за изсветляване на косата. Да това е  много добро решение, с което може да имате красива руса коса в нежна преливка или с акцент на светлите воали в определена зона на косата, с която постигаме повече релеф, обем или дълбочина на цвета!

Извършената от професионалисти процедура ви дава сигурност за желания финален резултат. В някои случаи подобна промяна изисква повече време, поради технологичния развой на продуктите и времето, което трябва да имат като въздействие върху косата! В зависимост от сложността на изсветляването, това може да отнеме между 3 и 6 часа. Казвали, че красотата изисква време, а това време прекарано в прекрасна компания и приятни срещи с приятелки в салона за красота е най-добрата терапия за всяка жена.

По-честите варианти за внасяне на повече светлина в косите е с леки кичури коса, които могат да бъдат разположени така, че да озаряват лицето и по-тъмен цвят в задната част на главата!

Ако вашата коса не позволява да бъде изсветлявана често или въобще, то може да бъде поставена допълнителна коса в желаните от вас цветове. Така без никакво химическо третиране ще имате по-светли или цветни кичури във вашата прическа.

Е дами, готовили сте за вашата трансформация? Ние сме с вас на всяка крачка по пътя на разкрасяването на вашата коса! Заедно с уникалните продукти на #Kadiffe може да имате неземно красиви цветове, а косата ви ще бъде запазена и здрава с подхранващата линия шампоан, балсам и маска за коса! Докосването на разкошна здрава коса е повече от луксозно изживяване! Подарете си го!

Повече за продуктите на #Kadiffe може да видите на Magama-shop.com или Magama.org

Професионалните продукти #Kadiffe ще намерите във физическите ни магазини
София Дамян Груев 46 0898777740

София Патриарх Евтимий 51 0898778137
София  Солунска 23 0898770058