Косата също страда при стрес, не-балансирано хранене и от влиянието на околната среда. Спаси косата си с микро косъмчета #Kadiffe, които моментално уплътняват и прикриват несъвършенствата на оредялата коса. Косъмчетата са направени от естествено оцветени памучни фибри. Абсолютно незабележими, те перфектно се сливат с естествената коса, като придават обем и плътност на косъма.

Заличете следите от плешиви петна и прозиращо теме!

При голяма част от мъжете в днешно време поради стрес или хормонален дисбаланс в доста ранна възраст започва оредяване на косата в теменната част! Няма лекарство, което да действа моментално, но пък има Уплътняващи косъмчета на #Kadiffe, които само с едно нанасяне ще покрият засегнатата област!

Жените често страдат от засилен сезонен косопад, което създава комплекс! Този проблем вече има своето решение с Уплътняващите косъмчета на #Kadiffe! Фините памучни фибри, от които са направени полепват по естествения косъм, като визуално придават повече обем и плътност на косата!

Може да се използват за всички зони на главата, както в слепоочията темето или когато носите косата си на път!

Изберете подходящия цвят за вас като може да избирате между 6 цвята

𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤, 𝐃𝐚𝐫𝐤 𝐁𝐫𝐨𝐰𝐧, 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐮𝐦 𝐁𝐫𝐨𝐰𝐧, 𝐁𝐫𝐨𝐰𝐧, 𝐁𝐥𝐨𝐧𝐝𝐞, 𝐀𝐮𝐛𝐮𝐫𝐧

За по-прецизно и лесно нанасяне има специален спрей апликатор, с който равномерно нанасяте в корена на косата!

Върнете си самочувствието с плътна и красива коса!
Вижте повече тук:  https://www.magama-shop.com/category/mikro-kosamcheta?fbclid=IwAR01RkIBgrLiaQ2kx1Bort4xcb-QZk7bjLJFmXsAeoRadACiJKqufmcgZsM

Поръчайте  на телефон: 𝟎𝟖𝟗𝟖𝟔𝟕𝟎𝟎𝟕𝟏