Един от любимците на родната публика- актьорът Александър Сано става ченге в новия български филм „Диви и щастливи“, който тръгва по кината от днес. В ролята на инспектор Донев, той е строг, но справедлив.

История

Боряна (Яна Маринова) е разведена и недоволна от себе си жена, която се лута в настоящето. Животът й напълно се обърква, когато решава да помогне на гаджето си Цветан (Явор Бахаров). Той е съмнителен тип, но Боряна е заслепена от любов и най-вече се страхува да остане сама. Заема – тоест направо си открадва, 30 хиляди лева от сейфа на богато английско семейство, за което работи, с идеята да ги върне преди някой да забележи. Но действията й пораждат ефекта на снежната топка. „Без да иска“ отвлича сина на богаташите Мартин (Базил Айденбенц) и въвлича най-добрата си приятелка Мила (Луиза Григорова-Макариев) в цялата история. Последва ураган от импулсивни решения и двете жени се оказват на пътя към Варна с отвлечен мъж на задната седалка на кола, торба с откраднати пари и ченгетата по петите им. Планът им е да занесат парите на Цветан, а той да им помогне да напуснат страната. По пътя обаче двете жени преоткриват себе си и разбират какво е нужно, за да бъдат щастливи.

Екип

Режисьор на лентата е Мартин Макариев- един от малкото режисьори у нас, които си заслужава да гледаш само заради името. В „Диви и щастливи“ той снима още Бен Крос, Дария Симеонова, Калин Врачански, Теодора Духовникова и др. Разбира се, не може български филм в последните години да мине без Асен Блатечки. Цялата каша, която забъркват двете момичета си заслужава да се види и определено няма да остави безразличен никой зрител, защото в едно се преплитат смях, сълзи, любов, лъжи, но най-важното е да си верен приятел и да „яхнеш вълната„ . Само тогава ще се научиш да живееш истински. А, любовта… тя идва когато най-малко я очакваш- дали в очите на отвлечено момче или на обикновен тираджия. Часове след официалната премиера, Александър Сано сподели за „Телеграф“: „За мое щастие отзивите от гала премиерата са същите, както и от турнето- хората са възхитени. Истината е , че на мен са ми най-ценни и интересни тези, които имаха по-скоро негативни очаквания. Имаше такива, които дойдоха и ми казаха : „ Идваме, но сме сигурни, че няма как да ни хареса български филм“. И след като видяха „Диви и щастливи“ си бяха променили мнението. Това ме зарадва. Щастлив съм от факта, че филма кара хората да изпитват емоции- да се смеят, да плачат. С целия екип направихме нещо уникално“.

Куката и Шмекера аплодират лентата

Колегите на Александър Сано от „Под Прикритие“ – Мариан Вълев- Куката и Ивайло Захариев- Шмекера, аплодираха бурно лентата и дадоха своята подкрепа на колегите си по време на официалната премиера, миналата вечер в София, на която се събраха около 1500 души. Сред звездните гости бяха още: Михаела Филева, Гери Никол, фолк певецът Галин, Диляна Попова, Даниел и Александра Петканови, Ваня Джеферович със съпругата си и още куп известни имена от родния шоу бизнес и кино. На гала премиерата пристигна и рапърът 100 Кила, който направи специална песен за филма, заедно с колегите си от Д2.