Bedroom beach отбеляза с първокласен спектакъл началото на Лято 2021. Шоуто „Totem“ разби всички стереотипи със своята колоритност и екстравагантност, а близо 30 артиста се изявиха на най-голямата клубна сцена на Балканите. Гостите станаха свидетели на артистичен пърформанс, който изпълни ума, душата и сетивата им с чиста доза наслада. Специално за шоуто в Слънчев бряг пристигна и световният талант Даниел Съливан, който изуми публиката със своите атрактивни изпълнения с обръчи. Финалистът на „България търси талант“ призна, че шоуто е визуален шедьовър на световно ниво, който трудно може да бъде видян и в най-известните клубове в Миконос, Ибиза или Дубай.

Хореографията отново бе поверена на Милен Данков, който близо месец репетира “Totem” с балета на клуба, а за направата на всички 80 костюма са били нужни цели два месеца. През уикенда зад пулта на клуба застанаха и най-добрите български диджеи – Mascota, Dimo BG, Vasco C, Gorro, MC Vera Russo, MC Mario, MC Mickey.

Вече официално са обявени и най-очакваните музикални събития за сезона. Три последователни уикенда плажът в Слънчев бряг ще се превърне в сцена за изява на артисти oт световна величина. Датата 30 юли е запазена за абсолютния любимец на родната клубна публика – Mahmut Orhan. За трета поредна година най-скъпоплатеният турски DJ избира Слънчев бряг за част от своето европейско турне, което е прецедент в неговата биография. Само ден по-късно – на 31 юли в Bedroom ще избухне Consoul Trainin&DuoViolins.

Пикът на Лято 2021 е планиран за 7 август, когато ще се състои зрелищното шоу на DJ Agent Greg, който е резидент на Cavo Paradiso Mykonos. Датата 14 август е запазена за Crazibiza,  които имат повече от 150 участия годишно в цял свят и пускат музика в престижни клубове в Ибиса, Лас Вегас,  Дубай, Лондон и Хърватия.

Успоредно с това на сцената на клуба през месец юли изяви ще имат и големи български звезди като Ъпсурт, Dara, MBT, а легендарният Васил Найденов ще изнесе своя бутиков концерт на 29 юли.

Тази година от клуба добавят към своите приоритети и най-високи стандарти за хигиена, за да се чувстват гостите му в безопасна Covid–free среда. Всяка седмица екипът ще бъде изследван за Covid 19 и ще се прилагат стриктно действащите противоепидемични мерки. Повече подробности за програмата на Bedroom beach за Лято 2021 може да намерите в официалната фейсбук страница страница на клуба: https://www.facebook.com/BedroomBeach/