златка райкова

Осъденият многократно за търговия с плът Васил Телбизов е човекът, който поема Златка Райкова, още когато тя е 15-годишна ученичка и й показва „пътя в живота“. 

По думите на самия сводник, Райкова дори е била най-оборотното му момиче в началото на века. Именно той финансира преобразяването й в секси мадама – плаща 5000 лева за силикон, слага й изкуствени джуки и коси и я превръща в неустоима мъжемелачка, съобщи „Уикенд“.

Въпреки че е женен, Райкова не само е най-знатното момиче в бардака му, но и негова любовница. В Пазарджик още си спомнят как тя го чака пред затвора, за да излезе след поредната излежана присъда, но там се засича със законната му съпруга и двете дами се хващат за косите.

49-годишният мъж от година и кусур търка наровете в затвор в Малта и по всичко изглежда, че Златка, с която бяха „дупе и гащи“, отдавна го е забравила. Нещо повече – плеймейтката яростно отричала пред поредния си възлюбен Благой Георгиев да е имала интимни отношения с Васко и да е заработвала в структурата му. Двамата просто били от Пазарджик и носталгията по родния край ги карала да обикалят задружно столичните заведения, където са се отдавали единствено и само на танцувални забавления.

Златка се е наложило да го защитава Васил при един от разпитите. Той бил задържан със сума от 17 000 евро, а блондинката побързала да каже, че тя му ги е дала под формата на приятелски заем. Кой ли й се е вързал, след като тя току-що била навършила пълнолетие и е ходела с подобна сума в джоба…

Това бе и предпоставката гримьорът Валентин Кулагин да я нарече без страх „бивша проститутка“ в ефир, тъй като има и доказателства за това.