Новата песен на младата и надарена Тита в дует с рапъра Боро Първи „Задната седалка“ предизвика скандал с клипа и текста си и за броени часове събра над 250 хиляди гледания и стотици коментари в най-известния музикален канал, видя „България Днес“.

Сексапилната Тита този път не е оставила почти нищо за въображението, във видеото размята пищна гръд и радва окото и на мъже, и на жени.

Арендби певицата не само пъчи прелестите си, но и ги възпява в провокативни рими:

„Аз не съм със теб, аз съм с едни гърди напред.

Мойте муцита танцуват, все едно че са балет.

И се пляскат, и се шляпат като джапанка в асфалт,

не спират да ни дъвчат имената – жилибон.

Хейтъри ще кажат, че е силикон“.

Хейтърите не закъсняха, разбира се, и бързо разпънаха горещата блондинка на кръст.

Една от първите, които упрекна Тита за разкрепостеното поведение и творчество, е именно една от най-големите й конкурентки Дара.

„Да пееш к’во се случва с циците ти не звучи добре“, написа другата поп сензация на българската сцена в профила си в инстаграм.

Потребители на най-модерната социална мрежа изтъкнаха, че не разбират защо точно Дара обвинява Тита в пошлост, след като самата тя също има доста какво да покаже от деколтето.

„Може би я е яд, че тя първа не е използвала циците си като коз в някое парче, защото определено и нейните са бая големи и също естествени, а не силиконови“, разсъждават фенове.

Скоро антилопата Христина, както е истинското име на Тита, бе обявена за новата ритонка и достойна заместничка на Катя от хитовия й дует със Здравко.

В интернет пространството дори плъзнаха шеги, че вече единицата за мярка на гърди няма да се казва „един ритон“, а „една тита“.

Доскоро 19-годишната певица, чиято кариера стартира след участието й в музикалното риалити „Екс фактор“, точно както се случи и при конкурентките й Дара и Гери-Никол, криеше бомбите си, но ето че дойде моментът да избухнат. Случайно или не, но псевдонимът Тита много напомня на английската дума „титс“, която означава женски гърди.