От няколко дни новата песен „Нека ми е зле“ на фолк дивата Стефани обира овациите на феновете й в музикалните канали, където събра над 150 000 гледания за отрицателно време. Впечатлен от изявите на звездата е и шефът на „Пайнер“ инж. Митко Димитров.

Това е второто парче на гласовитата изпълнителка от началото на 2019г., след феноменалния успех на „Микс 2019“.  Песента „Нека ми е зле“ е издържана в  типичните за жанра рими, а видеото заснето стилно и без излишни претенции. Сценаристи и режисьор на клипа е Павел Симеонов. Музиката е на Стефани, а за текста й помага Петя Радева.

След премиерата на „Нека ми е зле“ феновете на Стефани избухнаха с безброй коментари.

„Песента е бомба! Браво Стефани!“, „Супер парче! Стефани бъди по-продуктивна, за да ни радваш нас – твоите фенове“, „Стефи бързичко отиди в Пайнер , там ти е мястото“, гласят малка част от постовете. Не е изключено Стефани да подпише договор с музикалния гигант „Пайнер“, шушукат в музикалните среди. Митко Димитров я следва в социалните мрежи и е впечатлен от възможностите на изпълнителка, споделят хора от екипа му.

Скоро Стефани е получила оферта да стане част от  Adamand Records – музикалната компания на Криско. Засега певицата не е дала отговор и обмисля решението си.