„Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева ще представи България на международния конкурс „Mrs. Top of the World“, който ще се проведе в Латвия.

Красавицата ще отпътува за Рига, където ще се бори за короната в конкуренцията на омъжени дами от цял свят – носителки на короната „Mrs. Top of the World“.

Конкурсът ще се проведе от 29 май до 3 юни, а София вече е в трескава подготовка. Тя засне и професионална фотосесия, с която да се представи на страницата на престижния форум във Фейсбук, където можете да я подкрепите с гласа си.

„Много се вълнувам, защото ако на „Мисис България“ представях себе си, сега ще представя България. Това е една от най-сериозните отговорности, които съм поемала в целия си живот. Надявам се да не разочаровам тези, които ще ме подкрепят“, казва Паскалева.

София Паскалева, грабна короната „Мисис България Top of World 2018“ на двадесетото юбилейно издание на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас през 2018г.

Красавицата е омъжена, има две деца – момче и момиче. Занимава се със собствен бизнес. Има салон за красота и туристическа агенция. Завършила е висшето си образование със специалност „Българска филология“. В момента учи задочно в Колеж по туризъм в Благоевград.