Ромският славей Софи Маринова пя за ЧРД на кумата си Преслава. Изпълнителката на „Водка с утеха“ отбеляза личния си празник с шумно парти, а колежката й и близка приятелка Софи не спря да поздравява виновничката за купона с най-големите си хитове.

Самата Преслава пък избра да полее рождения си ден в елитен столичен клуб, където същата вечер именно Маринова имаше участие. Неотлъчно до рожденичката бе половинката й Павел. Сред веселата компания бяха забелязани още сестрата на Преслава- фолклорната изпълнителка Ивелина Колева, топ гримьорът Цецо Андреев, стилистът Стоян Апостолов, фризьорът Момчил Спасов, както и най-близките приятели на изпълнителката на „Пайнер“.

В разгара на купона от клуба поднесоха изненада за Преслава- торта с нейния лик и три литрова бутилка шампанско, като етикетът бе изработен специално с пожелания за певицата. От своя страна тя не спря да се забавлява и да раздава усмивки на гостите си през цялата вечер. Много бяха и честитките от нейни фенове, които буквално валяха през целия ден. По време на партито, синът на Софи- Лоренцо също реши да се качи на сцената и да поздрави рожденичката с най-новата си песен.