Фолк певицата Стефани взриви феновете си с най-новия си проект „Микс 2019“, чиято премиера беше преди дни.

Звездата е събрала най-популярните хитове на миналата година в общо парче, а звученето е издържано в стила на най-добрите  времена на клубната чалга. Със сигурност „Микс 2019“ ще се превърне в тотален хит, тъй като от доста време в бранша никой не е пускал толкова танцувална песен. А гласовитата Стефани обещава да запише още много нови през годината. В клипа към „Микс 2019“ красавицата сменя няколко секси визии, а почитателите й не спират да сипят суперлативи, както за стайлинга, така и за новия проект.

„Уникална си Стефи ужасно красива и сладка, а микса се е получил идеално“, „Прави по често песни. Имаш уникален глас.“, „Много добре се е получило, това ще е новият хит по всички чалготеки“, са само малка част от коментарите е социалните мрежи и музикалните канали.

След премиерата на „Микс 2019“, тръгна слух, че Криско и Слави Трифонов никак не били доволни, че Стефани е използвала тяхната песен „Гледай как се прави“ за начало на ремикса си. Звездата обаче е категорична, че не е откраднала мелодията, а е използвала само малка част от текста.

„В оригинал парчето е на оркестър „Китка“ и се казва „Тошка“, а вокалът е на ретро попфолк певеца Щилян. Аз нямам претенции, че песните в парчето са мои, просто исках да им дам нов живот и се радвам, че се получи толкова добре“, казва Стефани.

Звездата, която се прочу с тоталните си хитове „Джига-рига“, Престъпно грешен“ и много други, от известно време сама продуцира песните и участията си. Певицата е решила да даде силен тласък на кариерата си  в началото на 2019г., а залог за това дава песента й „Микс 2019“, която се превърна в хит за няколко дни. Само за ден видеото е гледно над 30 000 пъти в you tube.