Планирали сте лятната си почивка или вече сте на такава, наслаждавайки се на безгрижните моменти, релаксирайки край морето или в прохладата на планината.

Всеки има свой собствен вариант за приятно прекарано време за почивка, в което освен с коктейл или разхладителна напитка, плажно масло за кожата е добре да се подсигури и с добра грижа за косата.

Косата както всяка част от вашето тяло има нужда от допълнителна защита през летните месеци. Както кожата изгаря от слънцето, така и косата подлежи на същите увреждания от високите температури.

Добре е за почивката си да сте предвидили правилните продукти за грижа за косата. Възползвайте се от удобните травъл сетове на #Kadiffe с любимите ви продукти за грижа за косата.

 

Подхранващият шампоан и балсам с допълнителна грижа като и специални масла са много добър избор за перфектната коса. Напомняме на всички плажуващи, че след излизането от морето или басейна е добре косата да се изплаква с чиста вода. Така премахвате солта или хлора от косата, които заедно с горещините увреждат красивата коса.

Специално внимание да обърнат блондинките, които обичат забавленията в басейна и искат да избегнат ефекта на „зелената“ коса. В контакт с различни химикали във водата и хлор в басейна, често блондинките се сблъскват с подобен проблем, краищата на косата започват буквално да зеленеят. За да избегнете подобни проблеми момичета за вас е задължителна предварителната подготовка на косата. Нанасяйте защитно масло (Макадамия или Арганово) или лек балсам за коса, като не го отмивате. Така продуктът образува защитен филм около косъма и предпазва красивия ви рус цвят.

През летните почивки е прекрасно (и препоръчително) да носите шапка, шал или тюрбан, които да покриват косата. За дамите с дълги коси е добре те да бъдат сплетени на плитка или кок, като така максимално предпазвате косата си от слънчево изгаряне.

След дългите жарки дни е време и за нощните партита. Знаете, че ние от Магама винаги се грижим за добрата визия на нашите клиенти. Летните аксесоари ще са завършекът на вашия аутфит. Не залагайте на стандарните брожки, обемни шноли с перли или брокати. Изберете уникален аксесоар за вашата коса. Фини камъчета Сваровски, който дават още повече блясък на косата ви. Може да ги носите постоянно и през целия ден!
А за по-щури и нестандартни прически вземете от фините цветни пера на Great Lengths!
Може да избирате от различни цветови комбинации, които най-добре да паснат на вашия стил.
Бъдете уникални и неподправени! Наслаждавайте се на лятото!

Продуктите за слънцезащита за коса, камъчета и пера ще откриете на https://magama-shop.com

Салон Магама 0898777740

София. ул. Дамян Груев 46