Турската телевизионна звезда и гордостта на България Гюлсим Илхан Али постигна още един значим успех.

Телевизионната актриса стана рекламно лице на най-известната пакистанска фирма за дрехи. Колекцията ще носи името на актрисата Гюлсим и дизайнерката – “Мариа Бх Гюлсим Али”, това съобщи   продуцентът Меги Савова, която е мениджър и агент на актрисата за България и Балканите.

Рекламата, която се снима в историческият град Шанлъурфа, ще бъде излъчена в средата на март месец. Най-гледаният турски исторически сериал  „Възкресението на Ертуурул“,  в които участва красивата  Гюлсим в ролята на Аслъхан има над 95 милиона гледания в Пакистанската интернет мрежа.

От всички български известни и популярни звезди Гюлсим Илхан Али е с най-голям брой последователи в инстаграм  (gyulsim).

Тя има над 1 милион и 300 хиляди  фенове. Публикациите й получават над 200 хиляди харесвания. Сериалите, в които участва се излъчват в цял свят. Последният й хитов сериал, в който играе е „Планинско сърце“, в който се превъплъти в главната роля на Дилек. Сериалът е един от най-харесваните и гледани в Турция в момента. Главната мъжка роля е поверена на Берк Атан, популярен турски актьор, познат на българските зрители от сериала „Сълзи от рая“.

Гюлсим се надява скоро и българските ТВ канали да започнат излъчването на сериала. Актрисата споделя, че й липсва страшно много семейството и приятелите, които живеят в България. През лятната си почивка талантливата актриса планува да прекара известно време в родината си.