Венелин Кондаков бе посрещнат като принц в имението в Кан Световно известният дизайнер Филип Плейн се оказа фен на коафьор №1 в България Венелин Кондаков. Нашето момче за пореден път се озова в дома на 41-годишният германец в Кан, за да се погрижи за косите на любимите му жени- новата му половинка и неговата майка. Според слуховете Плейн пръскал по 10 бона на месец за косите на нежната част от семейството му, поверени изцяло на Венелин. В светските среди се шушука, че нашенецът е посрещнат буквално като принц в имението на Филип Плейн в Кан, а самият дизайнер бил категоричен, че Венелин е царят на екстеншъните и изсветляването.

В средите пък са категорични, че Кондаков спокойно може да се нарече личния фризьор на дизайнерът. Самият Плейн вече официално разкри, че се доверява на професионализма на Кондаков и в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм публикува видео, в което е отбелязал нашенеца, както и таг на часа – 1,07 ч. От кадрите става ясно, че двамата се намират в луксозното имение на дизайнера, като релаксират със сладки приказки и филм. Ден по-късно Кондаков качи снимки с дизайнерът и неговата майка.

Припомняме, че миналата година в уебпространството се появи фотос на моделката Юстина Градек и Венелин, заснет отново в къщата на Плейн по времето, когато той и красавицата бяха двойка. Венелин е сочен за най-добрият фризьор у нас, а за косите му се доверяват Николета Лозанова, певицата Тита, редица фолк диви , поетът Константин Трендафилов, известен за широката публика като Папи Ханс и много други дами известни в светското пространство у нас.