Наближава лятото и красивият модел и ТВ водеща Велина Узнова, която е рекламно лице на испанското шампанско Cloudem напомни за себе си. Вече втора година Cloudem е любимата лятна напитка на елита у нас.

Cloudem разнообразието и комплементарността на трите сорта грозде от най-плодородните лозя в региона, за да разкрие магията на едно от най-обичаните в цял свят шампанско. Ярко и богато, Cloudem се отличава по ярката си плодовост, изкусително небце и елегантна зрялост, която постоянно изкушава и дава наслада. Cloudem може да e с 9 % алкохол или безалкохолен. Предпочитан студен, той е подходящ за летните горещи дни и вечери! Може да бъде открит в следните няколко вкуса и изящни цветове:

Cloudem Blue носи невероятния привкус на зелена ябълка, представен в азурно син цвят.

Cloudem Rose съчетава свежа круша, рубинено червен цвят и лятна свежест.

Cloudem Bronzе дава усещане на свежа праскова с пепеляво кестеняв цвят.

Cloudem Gold е с тонизиращо действие, благодарение на лекия и ненатрапчив вкус на сладки цитруси и завладяващ плодов аромат.

Cloudem Silver с аромат на цитруси е изключително лек и освежаващ, като същевременно плодовете придават приятно кисел вкус.
Шампанизираното вино Cloudem с уникалната технология за водни облаци стана хит на лято 2018 и бе предпочитано питие на хип-хоп звездата Криско, Мис Силикон Габриела Попова, както и на куп популярни личности от родния шоубизнес.