LIFESTYLE

Християн Гьошев с награда за ,,Най-проспериращ пиар”

На 30 октомври в новооткрития луксозен Club Eleven се проведоха първите Eleven Famous Awards. Клубът се пръскаше по шевовете от родните випове и гостите на бляскавата церемония, дошли да видят любимите си знаменитости.

В категория „Най-проспериращ млад PR на 2018“ наградата отиде при Християн Гьошев. Освен него призове получиха още Емилия в категорията „Певица на 2018“, Илиян – „Певец на 2018“, Джулиана Гани и Илиян Найденов – „Двойка на 2018“ и много други български звезди.

Християн Гьошев се появи на церемонията с лимузина, в изискан официален костюм и в компанията на приятели, сред които несравнимата Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова, попфолк звездата Ивайла и емблематичният глас на ТВ и радио ефира Илия Георгиев. Русокосата богиня Вероника, която спечели приза в категория „Мис на 2018“, през цялото време стоеше неотлъчно до Християн и го подкрепяше. Честта да награди младия пиар пък се падна на фолклорната изпълнителка Светла Дукатева.

християн гьошев

При връчването на стъклената статуетка Християн беше видимо много развълнуван. Той благодари на всички свои приятели, както и на клиентите, които са му се доверили, защото без тях днес нямаше да държи в ръцете си наградата за „Най-проспериращ млад PR на 2018“. За своята възраст Християн без съмнение е най-успешният ни пиар. Въпреки че е редовен студент по национална сигурност, той посвещава голяма част от времето си на своята работа – пиара. Както самият той обича да се шегува, ако националната сигурност е негова съпруга, то тогава пиарът би бил негова любовница. И Християн не пести усилията си за своята любовница!

Зад гърба си има вече десетки успешни проекти и пиар кампании. През последните години е работил и продължава да работи с едни от най-известните български и чуждестранни личности, с големи компании и модни марки. Пиар е на Вероника Стефанова, на топкоафьора на България Минко Петров, на най-голямата родна компания за лимузини под наем LimosBG, на ослепителната Мис Македония Биляна Шкортова, както и на много други компании и бизнесмени, чиито имена ще запазим в тайна.

Освен това Християн организира редица конкурси и събития из цялата страна. Последното му голямо и бляскаво събитие бе „Знаменитост на България 2018“, което се проведе преди две седмици в столичния Планет Клуб и събра българския хайлайф. Но нещото, което отличава Християн от много други пиари и организатори на събития, е нестихващото му желание да подпомага благотворителни каузи и да бъде полезен на обществото. Последната кауза, зад която застана, бе на фондацията „Искам бебе“. На „Знаменитост на България 2018“ младият пиар организира търг с вещи на отличените знаменитости, всички средства от който отидоха за бъдещите деца на България. Самият Християн се включи в търга, като закупи няколко предмета, с които да зарадва своите любими хора.