Плеймейтката и певеца  практикували садо-мазо любов

Младият фолк изпълнител Меди, който за месеци се превърна в истинска сензация най-накрая разкри с коя жена мачка чаршафите. Това е скандалната плеймейтка Жанета Осипова. Двамата дори споделиха общи кадри в профилите си в социалните мрежи, като не се посвениха да пуснат снимки от леглото. На кадрите миската е само по бельо и токчета, а фолк певецът се пусна по боксерки и риза. Интерес обаче предизвикаха аксесоарите върху ризата на Меди, за които светските хроникьори направиха препратка към хитовата лента и книга „50 нюанса сиво“. Според запознати двамата били фенове на садо-мазо ласките и често ги практикували.

На една от снимките цялото червено червило на Осипова е върху лицето на певеца, който явно има фетиш жените в леглото ми да са с високи токчета.

Провокативните кадри буквално подпалиха последователите на Меди и го засипаха с въпроси това ли е жената до него. Към момента и двамата пазят пълно мълчания  на зададените въпроси. Още от старта на кариерата си Меди упорито пази в тайна личния си живот и това дали има жена до себе си.