Като бойно поле е паркът в столичния квартал Зона Б, всеки път щом цирк „Балкански“ е гостувал на столичани. Това пишат в писмо до BGLife, възмутени читатели. Предлагаме ви писмото без редакторска намеса, а изводите оставяме на вас.

„Здравейте,

Пишат ви възмутени жители на столичния квартал Зона Б 5. Повод да ви пишем е нахалството на г-н Блакански, който за пореден път разпъна шапитото на частния си цирк върху общински терен, устроен като парк, изграден с европейски пари.

Както се вижда от снимките, които ви изпращаме,  освен шапитото, по тревните площи са разположени бусове и фургони, които да унищожили тревата.

Искаме да попитаме дали символичният наем, който г-н Балкански плаща на Столична община ще е достатъчен да покрие разходите по възстановяване на отъпканите тревни площи? И защо циркът трябва да е разположен в центъра на столицата, след като по крайните квартали има достатъчно свободни пространства върху които може да бъде построен.

Надяваме се да публикувате този наш сигнал и ропотът ни да стигне до общинарите, които вероятно са повече загрижени за цирковото изкуство, отколкото за парка, който ще е като бойно поле, след като Балкански обере сергиите си“, пишат читателите.