Френският продуцент с испански корени Гаел Бонел Санчес (Gaël Bonnel Sanchez), който избра България, за да живее и работи, е готов с новия си иновативен проект.
След като представи своята водка с хайвер – Almas Vodka, сега бизнесменът ще представи пред света през пролетта на 2020 г. колекция часовници с истински подписи на легендарни личности, оставили своята следа в световната история. В новото си начинание, Гаел Бонел Санчес ще си партнира с швейцарския бранд „Голай Спирер“ (Golay Spierer).

Първият такъв ще бъде с името и подписа на един от най-успешните военни пълководци в европейската история – Наполеон Бонапарт. Поводът е 250-годишнината от неговото рождение. Автентичният часовник ще бъде изработен ръчно и само в един екземпляр в цвят розово злато, като на задната страна ще има монета с лика на Наполеон.

„Благодаря на „Голай Спирер“ (Golay Spierer), че харесаха идеята ми и ми се довериха да направим такава лимитирана колекция от часовници. Всеки един от тях ще бъде в един единствен екземпляр, просто защото Айнщайн е един, Моцарт, Леонардо да Винчи и т.н.“, споделя за своето начинание Гаел Бонел Санчес и допълва, че всеки от тях ще бъде със собствен дизайн, в зависимост на коя известна личност е. Тъй като часовниците са лимитирани и само по един брой, те ще бъдат предлагани на търг. Първоначалната такса на аксесоарът с подписа на Наполеон е 50 000 евро и може да бъде намерен тук: http://www.golay-spierer.ch/