Диетоложката от ливански произход Енджи Касабие е бременна в седмия месец след инвитро процедура и съвсем скоро трябва да стане майка за първи път, гръмнаха светските медии.

Истината обаче се оказва различна и в информацията няма нищо вярно, узна HotArena.

„Моите последователи ми изпратиха публикациите и аз останах шокирана. Изобщо не знам откъде са се появили тези слухове. Не съм бременна. Не е вярно и че съм чакала бебе и съм го загубила. Да, наистина съм посещавала частна клиника, ходих да си правя изследвания. Може би всичко идва от това, че не съм се появявала никъде скоро, а аз просто имах много професионални ангажименти.Г Да, много искам да имам бебе, но преди това трябва да довърша някои неща. Когато работя за чужди продукции, е много изморително и няма как да съм бременна. От известно време ме следи най-добрия доктор у нас, д-р Иван Сигридов, и той не вижда проблем, така че с Божията помощ се надявам тази година да забременея“, споделя красавицата пред „Галерия“.

Тя загуби близначки в шестия месец през 2017 година. Лакар в Бейрут допуснал грешка с нея и се наложило да направи аборт. Получила контракции, обяснили й, че са нормални и затова я боли коремът. Те обче довели до спукване на единия околоплоден мехур. Така получила инфекция и се наложило да махнат бебетата й, за да запазят нейния живот. Тя обаче се отказа да съди доктора, защото смята, че по-голям съдия от Господ няма.