Николета Лозанова и Николай Михайлов станаха родители на  Борислава на 10 март. Момиченцето е кръстено на бащата на вратаря  – Боби Михайлов.

Часове след появата на бебето, Ники Михайлов вдигна грандиозно парти в заведението си в столичния квартал „Бояна“, което е с уникална гледка към цяла София.

Над 50 човека се почерпиха за здравето на първородната дъщеря на националния вратар, а Ники бе на седмото небе от щастие, пише „Галерия“. Не по-малко развълнуван беше и дядото на момиченцето. Според запознати Ники е пръснал поне десет бона за почерпката, на която имало само маркови напитки и отбрани кулинарни специалитети като запечено козе сирене, лобстер, паеля, мариновани свински ребърца.

Николета роди със секцио в скъпарска частна клиника, а Борислава е с манекенски мерки. Тежи 3 кг и е висока 51 см.

Малката е първо дете за Ники, а за Лозанова второ. Тя има дъщеря Никол на 11 години от брака си с Валери Божинов. Сватбата с него беше през 2012 година, но по-късно двамата се разделиха, но останаха приятели. Моделката винаги е признавала, че голямата й любов е Ники Михайлов. Тя хлътва по него още като ученичка. Запознават се през 2006 г. на конкурса „Мис Плеймейт“, който пловдивчанката печели безапелационно, а футболистът е в публиката.

Следват бурни страсти, раздели, други партньори и… последно събиране през 2017.  Оттогава са неразделни и според Ни Ло завинаги ще са заедно. А дали двамата ще вдигнат сватба след раждането на бебето, само времето ще покаже.