Един ресторант, едно място, което е запазило традициите и магията, е вече почти на половин век и след кратка пауза, отвори врати. Любимото заведение събра на едно място звезди от различен ранг послучай откриването си.
Ресторант Кошарите поднови своята визия и меню, което съчетава традиционна българска кухня и разнообразие от питиета от всички краища на страната и чужбина. Любимото заведение беше реновирано и отвори врати на празника на влюбените и виното, а именно на 14-ти февруари. Датата съвсем не бе избрана случайно, тя е посветена на всички, които са влюбени и във вкусната храна и уюта, който предлага заведението.
Сред гостите бяха видни бизнесмени, посланика на Катар, поп-фолк изкушението Андреа, плеймейтката Мартина Юрукова, както и много предприемачи. Те се насладиха на богатото меню, изисканата визия на ресторанта и живата музика. Екипът, който стои зад ресторанта бе подготвил и богата шоу програма за своите гости, която включваше огромна заря, както и специалното участие на народен ансамбъл „Гераци“. Заведението е вече отворено и достъпно за всички, дори организира фирмени партита и всякакви лични празненства.